Les Garrigues en flor

El Consell Comarcal de Les Garrigues convoca el 5è concurs comarcal per embellir els pobles de les Garrigues, Les Garrigues en Flor, amb els pobles que han manifestat la voluntat de participar-hi.

Aquest concurs s’emmarca dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, dins de la campanya per embellir els pobles i el paisatge de les Garrigues, els principals objectius de la qual són:

  • Encaminar a posar les bases per embellir els pobles i el paisatge de les Garrigues com un indicador de qualitat de vida per a la població local. Un poble cuidat és un lloc més agradable per viure-hi i transmet una millor imatge envers els turistes.
  • Millorar la imatge dels pobles de les Garrigues com un element d’atracció per a la població i prendre consciència del valor de l’espai públic com un element de qualitat de vida i atractiu turístic.

La Floresta s’omple de flors i colors als mesos de la primavera i l’estiu. Mira com els veins i veïnes del poble decoren i guarneixen els balcons, les finestres i la façana amb flors i plantes.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *